Press "Enter" to skip to content

Välja och köpa det bästa fodret för sitt husdjur

När man ska välja djurfoder till sitt husdjur så har man väldigt många olika produkter och märken att välja på. Det kan vara svårt att veta vad som är bäst för sitt husdjur. En bra idé kan vara att lita på sin veterinär och fråga vad som rekommenderas. En veterinär har bra koll på vilket foder som innehåller mest näring och passar just ditt djur.

Att handla på nätet är något som har ökat explosionsartat de senaste åren, och även djurfoder går utmärkt att handla på nätet. Att handla på nätet kan också i många fall innebära avsevärt lägre priser.

Vill man ha det bästa från båda världar och om man bor i Ängelholm eller Båstad med omnejd så har Bjäre Veterinärkliniks butik ett väldigt smidigt upplägg. Här finns djurfoder av populära märken som Royal Canin och Purina och Hill’s. Finns inte just det man är ute efter i butik så erbjuder Bjäre Veterinärklinik att köpa hem de produkter du saknar. Har du svårt att ta dig till kliniken så finns även möjligheten till hemtransport. Genom att köpa foder av en veterinär så kan du få bättre svar på dina frågor om fodret eftersom de som arbetar på kliniker är bra utbildade i ämnet.

Privacy Policy